Hogyan tud segíteni a mediátor, ha csak az egyik fél keresi a megoldást?
június 19, 2018
Featured Video Play Icon
Hogyan tudja a mediáció lerövidíteni a válópert?
július 4, 2018
Mindet mutat

Eldöntötte, hogy elválik, de nem tudja, hogy hogyan kezdje?

Nehéz meghozni egy olyan komoly döntést, mint a válás. Sok dilemma előzi meg, de akkor sem vagyunk sokkal könnyebb helyzetben, ha már megszületett a döntés.

Hogyan kezdjem? Hogy zajlik egy válás? Hogyan lehet a leggyorsabban pontot tenni az ügy végére? Hogyan tudjuk úgy intézni, hogy a gyermekünk a legkevésbé sérüljön? Mit mond a jog? Mi jár nekem? Miről dönt a bíróság? Miről dönthetünk mi? Mi a kötelező eljárás? Menjünk ügyvédhez? Mennyibe fog ez kerülni? Miben segíthet a mediáció?

A jogszabályok által meghatározottak mellett rengeteg olyan kérdés is felmerül, amikre csak az egyéni körülmények ismeretében  lehet pontos választ adni.

Érdemes utánajárni, hogy az Önök esetében mik a lehetőségek, mert az, hogy milyen körülmények között, és milyen feltételekkel válnak el, nemcsak a múltjukról, hanem a jövőjükről is szól majd. Az ördög a részletekben rejlik!

Ha a fentiekhez hasonló kérdései vannak a válással kapcsolatosan, forduljon hozzám bizalommal! Tizennégy éves jogi és tárgyalási gyakorlatom, valamint mediációs tapasztalatom a garancia arra, hogy  segíthetek megtalálni az Önök esetében releváns válaszokat!

Dr. Adamkó Erna

ügyvéd, mediátor

+36 30 624 3945

erna.adamko@gmail.com