GAZDASÁGI MEDIÁCIÓ

 
 

Teljesített egy szolgáltatást, ami nem került kifizetésre, vagy fizetett valamiért, ami végül nem olyan volt, mint amit várt? Konfliktusai vannak üzleti partnerével a közös üzlet vezetésével kapcsolatosan?

A gazdasági mediáció olyan viták konstruktív megoldását segíti elő, ahol pénzről, tulajdonról, termékekről, szolgáltatásokról van szó: általában olyan pénzügyi és szerződéses kérdésekről, amelyek egyébként a bíróság elé kerülhetnének.

Akármi is a konkrét szituáció, az üzleti mediáció valószínűleg jobb opció, mint a pereskedés.

A mediáció egy gyors, költséghatékony és privát módszer a vitájuk rendezésére: megspórolva a bírósági eljárással járó stresszt, annak költségeit, és a perrel járó presztízsveszteséget, arra fókuszálva, amit mindenki ténylegesen akar, békésen, megegyezéses úton rendezni vitát.

Tizenhárom éves jogászi és tárgyalási tapasztalatomra alapozva mediációs és coaching eszköztárral segítek Önöknek megtalálni a közös hangot, és nyugodt légkörben megkeresni a lehető legjobb megoldást.

A mediáció egy gyors és egyenes eljárás, amelyben Ön és a másik fél azzal az elköteleződéssel ül le az asztalhoz, hogy megpróbálják, és kidolgoznak egy megoldást. Ebben az esetben szervezek és levezetek egy tárgyalásos ülést, ahol az objektív és pártatlan segítségemmel Önök megbeszélik, és megállapodnak abban, hogy hogyan rendezzék a vitájukat. A mediáció egy írásbeli szerződés megkötésével zárul, ami, amennyiben igénylik, jogilag is kötelezi a feleket.

Ha Önök is szeretnék időt és pénzt megtakarítva elkerülni a pereskedést, forduljanak hozzám bizalommal!

 
 

MUNKAÜGYI MEDIÁCIÓ

 
 

Visszatérő konfliktusok vannak a kollégák között? Romlott a belső együttműködés hatékonysága? Munkaügyi mediáció keretében egyrészt kezelhetőek a munkahelyen a kollégák között felmerülő konfliktusok mediációs, coaching és szervezetfejlesztési eszközök igénybevételével, amelyek célja a hatékony és harmonikus együttműködés helyreállítása vagy kialakítása. A munkaügyi mediáció másik fajtája a munkáltató és a munkavállaló közötti jogvita békés úton való rendezése, elkerülve a peres eljárással járó idő és költség ráfordítást, valamint egy esetleges per üzleti jó hírnevet romboló hatását.

 

Kérdése van? Érdeklődik?

Célom, hogy a felek jogi és pszichológiai mediációs támogatás mellett együtt oldják meg konfliktusaikat.
Forduljon hozzám bizalommal.